Haft en underbar semester

Vi kom ju hem bara för ett litet tag sedan från våran semester på Gran Canaria. Får säga att vi har haft det riktigt bra. Vi bodde på ett ställe med bungalows mitt i Playa del Ingles. Så vi hade nära till det mesta, så som affärer, restauranger och annat. Det var dock en bit att gå till stranden, för vi föredrar den som ligger nere vid Maspalomas fyr. Men det är billigt att åka taxi där, så det gjorde vi ett par gånger. Vi träffade ett trevligt par med, som bodde så att säga grannar med oss i bungalowen jämte. De var i samma ålder som oss. Mannen där höll på med trading sa han och berättade en del om oljepris, valutahandel och sådant. Det var intressant, men verkar svårt. Vi gick ut och åt tillsammans ett par gånger.

Åkte runt på egen hand

För flera år sedan så åkte vi med på olika utflykter som resebolag ordnade. Men nu när vi varit här flera gånger så är det roligare att se sig omkring på egen hand. Så vi gjorde som så att vi hyrde bil ett par dagar. Så att vi kunde åka runt ön lite och upp i bergen. En av dagarna så åkte vi upp till Las Palmas. Vi låg en stund på Las Canteras stranden, samt åt lunch där. Sedan tog vi en shoppingtur, främst för frugans skull.

Nu är det december och julen står för dörren, så det är fokus på det nu. Men längtar redan tills vi åker på semester nästa gång. 

2 Dec 2019