Hur hittar man en bra betting-app?

Jag gillar ju att spela på hästar ibland men har även upptäckt förtjusningen med att betta. På https://betting.com/sv/ kan man hitta bra bettingsidor att spela på, men hur hittar man då en bra bettingapp? Just att betta i mobilen tycker jag är smidigt att kunna göra. Det eftersom att man då kan göra det var man än är. Sen går det ju ofta även spela slots och annat med, om man valt rätt app.

Det första man bör göra är att kolla av att den app man tänker sig använda fungerar med den mobil man har. Att de är kompatibla med varandra. Det går ju även att ha appar i surfplattan så kolla den med.. De två vanligaste operativsystemen idag är Android och det är iOS. Det innebär att det kan skilja sig åt vad det finns för appar. Dockk har många av de stora spelbolagen sett till så att deras betting appar ska fungera med båda dessa operativsystem. 

Varför ladda ner en bettingapp?

Man kan ju betta via datorn, så varför ladda ner en app säger du? Och sen har ju mobilen även ofta tillgång till internet och det via webbläsaren direkt i luren. Men, fördelen med appar är att du snabbare kommer in dit du ska om man så säger. Du slipper att surfa in på hemsidan av spelbolaget via dator eller telefon, du bara klickar upp appen och loggar in. Det är alltså mycket enklare för dig att börja betta. En app brukar dessutom vara anpassad att fungera just i mobilen så det ger en bättre användar- och spelupplevelse.

Betta live

När du ska välja app för betting, kolla då av om det går att betta live i den betting app du väljer. Det gör att du kan sitta och titta på matchen, på tv eller direkt på plats samt då lägga en satsning om du vill. Många spelbolag erbjuder även det som heter Cash-out. Det innebär att man när som helst under en match kan casha ut pengarna, alltså ta ut det man redan vunnit. Om du vill ha den möjligheten att göra just det, så är det bra att kolla att den bettingapp du väljer har den funktionen. 

Bästa bettingappen?

Vilken som är den bästa bettingappen är oftast du själv som avgör, för du vet ju hur du vill ha det och hur den bör fungera för att du ska känna dig nöjd. Kanske du föredrar att ha hela casinots utbud via en app eller vill du bara ha en app med betting och sport? Vissa spelbolag har separerat så att man kan ladda ner två olika appar, beroende på vad det är för spela man vill spela. 

Bra saker att tänka på

Om du ska leta efter en bra app med betting som passar dig, så finns det en del saker du kan tänka på. Den behöver ju dels ha rätt sorts funkktioner samt att den även ska vara kompatibel med din telefon. Sen är det ju inte fel om den även har en snygg och lättnavigerad design. Kolla gärna runt på nätet och se vad andra säger om appen som du funderar på att ladda ner. 

Är den användarvänlig och lätt att förstå? Laddar den snabbt? Finns det saker som inte fungerar så bra? Det är inte fel att läsa recensioner av andra om appen innan du laddar ner.

Kolla även av vad det är för spelutbud som erbjuds via appen. Är det möjligt att se atcher i realtid till exempel med live streaming? Har appen funktionen pre-match betting? Ju mer du tar reda på om appen och dess utbud, desto lättare att bestämma sig om det är en app för dig. 

Kolla också vad för slags betalningsmetoder det är som erbjuds och om det går att sätta in samt ta ut direkt via appen eller om du måste göra det via en dator. 

Se till att det även finns kundtjänst i appen, kan vara bra om du stöter på problem med något. 

Så, för att sammanfatta det hela. En betting app är en mjukvara som du kan ladda ner till din mobila enhet. Det finns appar som passar Android eller iPhone med iOS eller surfplatta.  Appar har utvecklats just för att fungera bra i dessa enheter och ger en bra  spelupplevelse direkt i din mobil. 

Om du vill hitta den bästa betting appen, kolla då av att den har det utbud du söker och är ute efter, samt att den har de funktioner du vill att den ska ha. Se även till till att appen är användarvänlig och att det går att sätta in och ta ut pengar direkt via mobilen.

31 Jan 2021